PEFC Suomi toimi jälleen ylpeänä yhteistyökumppanina 4H:n It's about taimi -koulukiertueella

1 600 nuorta oppi metsien roolista ilmastonmuutoksessa It´s about taimi -koulukiertueella.

PEFC Suomi toimi jälleen ylpeänä yhteistyökumppanina 4H:n It's about taimi -koulukiertueella

10. tammikuuta 2024 Yhteistyöt

4H:n It's about taimi -oppitunneilla yläkoululaiset pääsivät kuulemaan metsien roolista ilmastonmuutoksen torjunnassa. Kiertue vieraili 35 eri paikkakunnalla, joista eteläisin oli Helsinki ja pohjoisin Kilpisjärvi, ja tavoitti lähes 1600 nuorta.


Monipuolisilla ja innostavilla metsäaiheisilla oppitunneilla oppilaat saivat mahdollisuuden oppia arvokasta tietoa, miten puut ja metsät toimivat hiilinieluina sekä miten uusiutumattomia tuotteita voi korvata puupohjaisilla tuotteilla. PEFC näkyi tuntien sisällössä mm. ennakkotehtävässä, opetusvideossa sekä jälkitehtävissä. Iso kiitos mahdollisuudesta toimia kampanjan yhteistyökumppanina, sekä kiitos kaikille jotka olivat koulukiertueilla mukana edistämässä nuorten metsätietämystä! 


Tiesitkö, että PEFC-standardi velvoittaa alueelliseen ryhmäsertifiointiin kuuluvia metsäalan toimijoita toteuttamaan toimenpideohjelman, jolla edistetään lasten ja nuorten metsätietämystä ja vahvistetaan luontosuhdetta? Vaatimuksella pyritään tukemaan lasten ja nuorten metsätietämyksen lisäksi mm. alalla opiskelevien mahdollisuuksia erilaisiin harjoitteluihin ja työpaikkoihin. 

Lue lisää kiertueesta 4H:n sivuilta!

It´s about taimi -koulukiertueesta vastaa Suomen 4H-liitto. Koulukiertuetta rahoittaa Metsämiesten Säätiö ja yhteistyökumppanina toimii PEFC Suomi.

Tilaa uutiskirjeemme