Markkinoi palveluitasi PEFC-sertifioituna

Hanki PEFC-tavaramerkkien käyttöoikeus, ja lisää PEFC-merkki esimerkiksi yrityksesi verkkosivuille. 

Markkinoi palveluitasi PEFC-sertifioituna

Haluatko PEFC-logon verkkosivuillesi tai mainosesitteisiisi? Kuuluessasi PEFC-yrittäjärekisteriin, eli kun olet ilmoittautunut PEFC-sertifiointiin, voit hankkia PEFC-tavaramerkkien käyttöoikeuden. Merkin avulla voit markkinoida sertifioinnin piirissä olevaa toimintaasi PEFC-logolla. 

Yrittäjä voi hankkia PEFC-tavaramerkin käyttöoikeuden käyttäjäryhmässä D. Löydät lisää tietoa käyttäjäryhmistä täältä.

Metsäsertifiointiin ilmoittautuneille yrityksille ja yrittäjille PEFC-tavaramerkin käyttäjäryhmässä D maksu on 50 €, joka kattaa käyttöoikeuden standardikaudeksi. Maksuun lisätään alv 24 %. Käyttäjäryhmässä D käyttöoikeus koskee merkin käyttöä muualla kuin tuotteissa (off‐product -käyttö), eikä käyttö näin ollen saa viitata PEFC-tuotteisiin tai -tuoteryhmiin. 

Pääset PEFC-logogeneraattoriin haettuasi käyttöoikeutta kun käyttöoikeus on myönnetty. PEFC-logogeneraattorilla tavaramerkkioikeuden haltija luo käyttöönsä PEFC-logoja omalla käyttöoikeusnumerollaan. Tavaramerkkinumero yksilöi PEFC-merkin käyttöoikeuden omaavaan ja sen käytöstä vastuussa olevan tahon. Tavaramerkin käyttöoikeuden haltijan voit selvittää kansainvälisestä Find Certified -palvelusta.

CoC-sertifikaattien ja PEFC-tavaramerkkien maksut 2024 159.38 KB


 

Tilaa uutiskirjeemme