Kommentoi kansainvälisen PEFC-metsästandardin EUDR-muutosehdotuksia ja ilmoittaudu webinaariin

Tervetuloa antamaan palautetta ehdotetuista muutoksista PEFC:n kestävän metsänhoidon standardiin (ST 1003) EUDR-vaatimusten yhteensovittamiseksi.

Kommentoi kansainvälisen PEFC-metsästandardin EUDR-muutosehdotuksia ja ilmoittaudu webinaariin

27. toukokuuta 2024 PEFC-uutiset

Kansainvälinen PEFC kutsuu sidosryhmiä ympäri maailmaa antamaan palautetta ehdotetuista muutoksista PEFC:n kestävän metsänhoidon standardiin (ST 1003) EUDR-yhteensopivuuden saavuttamiseksi. Jotta PEFC-sertifioiduista metsistä peräisin oleva raaka-aine täyttää EUDR-vaatimukset, PEFC SFM-työryhmä on lisännyt ja muokannut useita vaatimuksia PEFC:n kestävän metsänhoidon standardiin.

Julkinen kuuleminen on avoinna, ja voit antaa kommenttisi 13. heinäkuuta 2024 asti. Huomioithan, että kuulemisessa otetaan vastaan vain kommentteja uusiin ja muutettuihin vaatimuksiin.

Tervetuloa webinaariin kuulemaan lisää muutoksista

Haluatko antaa palautetta ehdotetuista muutoksista PEFC:n kestävän metsänhoidon standardiin EUDR-yhteensopivuuden toteuttamiseksi, mutta kaipaisit vielä hieman lisätietoja? Ilmoittaudu kansainvälisen PEFC:n järjestämään webinaariin, jossa käsitellään ehdotettuja muutoksia. 

Webinaari järjestetään keskviikkona 12.6. klo 10.00 ja klo 16.00 Suomen aikaa. Webinaari on kaikille avoin, ja tilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä. Webinaarin kieli on englanti. Tilaa uutiskirjeemme