UPM Kymmene mukaan PEFC:n  kansainväliseen toimintaan

26.11.2020

PEFC:n kansainvälinen verkosto koostuu sidosryhmäjäsenistä ja kansallisista jäsenistä. Marraskuussa PEFC:n yleiskokous hyväksyi UPM Kymmenen kansainväliseksi sidosryhmäjäseneksi. Sidosryhmäjäseninä on yhteensä 31 kansainvälisestä yritystä ja järjestöä. Kansallinen PEFC-organisaatio on 56 maassa. 

UPM on yksi maailman johtavista metsäteollisuusyrityksistä, joka luo uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja kuudella liiketoiminta-alueella. UPM:n metsät ovat PEFC-sertifioituja ja yrityksen puuraaka-aineen tuotantoketju PEFC:n alkuperän seurannan piirissä.  

“PEFC-jäsenyys vahvistaa entisestään rooliamme kestävän metsänhoidon edistämisessä maailmanlaajuisesti”, kertoi UPM: n kansainvälisistä metsäasioista vastaava päällikkö Inka Musta. 

”UPM omistaa yli 770 000 hehtaaria PEFC-sertifioituja metsiä ja on ollut mukana PEFC:n kehitystyössä yli 20 vuoden ajan. Kansainväliseksi jäseneksi liittyminen on luonnollinen jatke tälle työlle.” 

”UPM on sitoutunut metsien kestävään käyttöön ja vastuullisuus on yksi yhtiön strategisista painopisteistä. Koska PEFC-sertifioituja metsiä on maailmanlaajuisesti lähes 320 miljoonaa hehtaaria, PEFC on erittäin tehokas keino edistää kestävää metsänhoitoa.” 

”Kuluttajien, päättäjien, sijoittajien ja rahoittajien odotukset vastuullisuudelle kasvavat jatkuvasti. PEFC ja muut vapaaehtoiset järjestelmät ovat metsäteollisuudelle keskeinen tapa todentaa, että ne hyödyntävät metsiä kestävällä tavalla. Vapaaehtoisten toimien merkitys kasvanee tulevaisuudessa entisestään.” 

Group 12 Created with Sketch.