Petäjäinen talous – kestävää kasvua ja osaamista metsästä

14.3.2019

KUTSU: 20-vuotista taivaltaan juhlistavan PEFC Suomen inspiroivassa aamupalatilaisuudessa pyritään joukolla taklaamaan tulevaisuuden haasteita. Luvassa on inspiroivia puheita, avointa keskustelua ja menestyksekkäitä case-esimerkkejä.

Millaisia innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja voimme luoda vastaukseksi uusiutuvien raaka-aineiden globaaliin kysyntään? Millaisissa tuotteissa metsäinen Suomi voi hyödyntää puuta? Miten voimme vahvistaa suomalaista osaamista kestävästä kehityksestä niin, että se on maailman parasta myös vuonna 2030?

Tiistai 2. huhtikuuta 9-12.00 (aamupala klo 8.30 alkaen)
Clarion Hotel Helsinki (Tyynenmerenkatu 2, Helsinki)

Ilmoittaudu tilaisuuteen 31.3. mennessä tästä

Arkkitehti Anni Laurila saapuu puhumaan maailman haasteiden ratkaisemisesta arkkitehtuurin kautta. Laurilaa on kuvailtu mediassa maailmanparantajaksi ja “superälyköksi”. Hän on valmistunut NASA:n Singularity Universityn Global Solutions -ohjelmasta.

Tutkimusprofessori Ali Harlin luonnehtii itseään teolliseksi keksijäksi. Harlinin osaamisaluetta ovat petrokemia, koneet ja metsäteollisuus. Hän vastaa VTT:n biotalouden tutkimusohjelmasta keskittyen esimerkiksi muovia korvaavien tuotteiden kehittämiseen.

Maija Aho vastaa Huhtamäen kestävyydestä globaalisti. Hän työskentelee erityisesti luonnonvarojen kestävän käytön sekä tuotteiden ja toimitusketjujen vastuullisuuden parissa. Ennen Huhtamäkeä Maija toimi kestävän liiketoiminnan konsulttina sekä useissa eri tehtävissä metsä- ja kemianteollisuuden parissa.

Tilaisuuden moderaattorina ja juontajana toimii Ville Blåfield. Blåfield on pitkän linjan journalisti ja viestinnän moniosaaja. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Helsingin Sanomien kehityspäällikkönä.

Avartavien puheenvuorojen lisäksi pureudumme päivän teemoihin yhdessä avoimen ja osallistavan keskustelun kautta. Tilaisuuden päätteeksi toivomme sinun saaneen uusia työkaluja tämän päivän, huomisen ja tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseen.

Tervetuloa!

Christina Gestrin, puheenjohtaja & Auvo Kaivola, pääsihteeri
PEFC Suomi – Suomen Metsäsertifiointi ry

Lisätietoja tilaisuudet@pefc.fi

 

Group 12 Created with Sketch.