Lomakkeet

Alueelliseen PEFC-ryhmäsertifiointiin ilmoittautuminen

Kestävän Metsätalouden Yhdistys ry on alueellisten PEFC-ryhmäsertifikaattien haltija Suomessa. KMY edistää kestävää metsänhoitoa ja metsätaloutta Suomessa sekä kehittää metsäsertifioinnin käyttöä.

Kestävän Metsätalouden Yhdistys ry
Elimäenkatu 17-19, 00510 Helsinki
Sertifiointiasiamies Maria Nyström
maria.nystrom(at)kestavametsa.fi
puh. 044 984 1412

Ilmoittautumisen alueelliseen PEFC-ryhmäsertifiointiin voi tehdä sähköisesti tästä. Sähköisellä lomakkeella voivat ilmoittautua sekä metsänomistajat että yrittäjät. Ilmoittautumisen yhteydessä osallistuja maksaa verkkopankkitunnuksilla osallistumismaksun.

Mikäli ilmoittautujalla ei ole käytössään verkkopankkitunnuksia, niin ilmoittautumisen voi tehdä myös lomakkeella, joka lähetetään allekirjoitettuna KMY:lle. Lomakkeet löytyvät osoitteesta: www.kestavametsa.fi/ilmoittautuminen.

Yritysten ja yrittäjien ilmoittautuminen PEFC-sertifiointiin

PEFC-metsiin palveluita tarjoavien yritysten ja yrittäjien tulee ilmoittautua ryhmäsertifiointiin. Ilmoittautuminen kattaa koko maan, joten ilmoittautunut yritys/yrittäjä voi tarjota palveluitaan PEFC-metsiin missä päin maata tahansa.

Ilmoittautumiselle on kaksi tapaa. Yritykset ja yrittäjät ilmoittautuvat tietojen ilmoittajiksi hyväksyttyjen metsätalouden piiriin kuuluvien työalojen yrittäjäjärjestöjen jäsenyyden kautta tai ilmoittautumalla alueellisia PEFC-ryhmäsertifikaatteja hallinnoivalle Kestävän Metsätalouden Yhdistykselle.

Ilmoittautumistietojen toimittajia ovat:

Tietoa ja ilmottautuminen PEFC-ryhmäsertifiointiin yrittäjänä/yrityksenä tästä.

PEFC-yrittäjärekisteristä saa selville, onko yritys tai yrittäjä kirjattu PEFC-sertifiointiin osallistuvaksi.

Alkuperän seurannan (CoC) PEFC-vuosimaksut

PEFC-merkin käyttöoikeus:

Sertifiointiyrityksen PEFC-ilmoitusta koskeva hakemus

PEFC-vuosi-ilmoitus:

Group 12 Created with Sketch.