Näe metsä puilta – hyvinvointia meille kaikille

17.4.2019

KUTSU: 20-vuotista taivaltaan juhliva PEFC Suomi – Suomen Metsäsertifiointi ry kutsuu sinut pohtimaan metsän tulevaisuutta yhdessä metsän ystävien kesken aamiaistilaisuuden merkeissä.

Metsä on rauhoittumisen paikka, mutta myös polkujuoksurata ja elinkeino. Miten hyödynnämme jokamiehenoikeuksia, edistämme luonnon moninaisuutta ja nautimme monikäyttöisten metsien materiaaleista ja palveluista? Millainen valttikortti metsä on tulevaisuudessa suomalaiselle hyvinvoinnille? Mitä mahdollisuuksia metsien monikäyttö tarjoaa yritystoiminnalle?

Keskiviikko 22. toukokuuta klo 9.00-12.00 (aamupala klo 8.30 alkaen)
Sofia Future Farm (Sofiankatu 4 C, Helsinki)

Ilmoittaudu tilaisuuteen 17.5. mennessä tästä

Suomen luontokeskus Haltian johtaja Tom Selänniemellä on yli 25 vuoden kokemus turismin tutkimuksesta sekä matkailualalta. Hänet tunnetaan myös Aurinkomatkojen entisenä varatoimitusjohtajana ja kestävän matkailun asiantuntijana.

Valokuvaaja Eeva Mäkinen kuvaa työkseen Suomen luontoa. Hän hyödyntää digitaalista viestintää työssään suunnittelemalla ja tuottamalla kampanjoita sosiaaliseen mediaan, joiden avulla ihmisiä kannustetaan luontoon.

Arktiset Aromit ry:n toiminnanjohtaja Birgitta Partanen on työskennellyt pitkään luonnon ja luonnontuotteiden monipuolisen ja kestävän hyödyntämisen edistämiseksi Helsingin yliopiston Ruralia-instituutissa. Tällä hetkellä hän valmistelee luomukeruualueisiin liittyvää väitöskirjaa.

Avartavien puheenvuorojen lisäksi pureudumme päivän teemoihin yhdessä osallistavan keskustelun kautta, jota moderoi pitkän linjan journalistina ja viestinnän moniosaajana tunnettu
Ville Blåfield.

Tervetuloa!

Christina Gestrin, puheenjohtaja & Auvo Kaivola, pääsihteeri
PEFC Suomi – Suomen Metsäsertifiointi ry

Lisätietoja tilaisuudet@pefc.fi

Group 12 Created with Sketch.