Haemme markkinointipäällikköä

30.10.2019

PEFC Suomi on osa kansainvälistä PEFC-metsäsertifioinnin verkostoa, joka edistää ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää metsätaloutta. Toimimme laajassa yhteistyössä jäsenorganisaatioidemme, PEFC-sertifikaattien haltijaorganisaatioiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.

PEFC-metsäsertifiointi edistää vastuullisuutta arvoketjuissa metsästä kuluttajalle sekä tukee metsän tarjoamien virkistyskäytön mahdollisuuksia ja jokamiehen oikeuksia. PEFC-merkki kertoo, että tuotteeseen on käytetty kestävästi hoidettujen metsien puuta. Yrityksille ja kuluttajalle PEFC tarjoaa mahdollisuuden tehdä vastuullisia valintoja.

Haemme

Markkinointipäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen kehittämään ja toteuttamaan yhdistyksen markkinointitoimintaa. Markkinointipäällikkö toimii osana yhdistyksen toimiston neljän henkilön tiimiä, jonka toiminnassa viestinnällä on merkittävä rooli.

Odotamme sinulta

• kiinnostusta metsien kestävän hoidon ja puun vastuullisen käytön aihepiirejä kohtaan,
• kokemusta markkinoinnista ja vastuullisuusviestinnästä yrityksissä, kaupan alalla, kuluttajien piirissä tai järjestötoiminnassa,
• hyviä vuorovaikutustaitoja ja
• näkemystä brändin rakentamisesta sekä sosiaalisesta mediasta osana markkinointia ja viestintää.

Tarjoamme vastuullisen toimenkuvan ajankohtaisessa ja kehittyvässä aihepiirissä ja työyhteisön, jossa on positiivinen, keskusteleva ja avoin ilmapiiri. Kotimaan työmme lisäksi osallistut toimintaan PEFC:n kansainvälisessä verkostossa, joten edellytämme sinulta sujuvaa englannin kieltä. Arvostamme tehtävän hoitoon pätevöittävää korkeakoulututkintoa, mutta halun oppia ja kehittää uutta katsomme vielä sitäkin tärkeämmäksi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 26.11.2019 mennessä sähköpostitse office@pefc.fi. (Hakuaika päättynyt).
Lisätietoja saat pääsihteeri Auvo Kaivolalta puh. 040 076 5437.

Group 12 Created with Sketch.