Tuoteketjun menestyksen avaintekijät

23.2.2017

Ristiinpölytystä elintarvikesektorille
Tiistaina 28.3.2017, klo 12.15–16.30, Keilasatama 5, Espoo

Ruokatiedon yhteistyössä muiden sektoreiden toimijoiden kanssa järjestämässä tilaisuudessa tutustutaan metsä-, elintarvike- ja kemianalan käytäntöihin tuottaa tietoa aineettoman arvon luomiseksi tuotteille ja palveluille.

Tapahtumassa kuullaan esimerkkejä siitä, miten eri alojen yritykset ovat tuotettua tietoa hyödyntäneet. Voidaanko muiden toimialojen hyviä kokemuksia ristiinpölyttää elintarvikesektorille?

Maksuttomaan tilaisuuteen voi ilmoittautua täällä.
Ole nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Saapumisohjeet paikalle löytyvät täältä.

OHJELMA

12.15 Ilmoittautuminen ja kevytlounas

13.00 Avaussanat
Toiminnanjohtaja Tiina Lampisjärvi, Ruokatieto Yhdistys ry

13.10 Suomalaisen elintarvikeketjun menestyksen avaintekijät
Tutkimuspäällikkö Antti-Jussi Tahvanainen, ETLA

13.35 Responsible Care -ohjelma kemianteollisuudessa
Johtava asiantuntija Merja Vuori, Kemianteollisuus ry

13.55 Responsible Caren opeilla tulevaisuuden kemiantuotteisiin – Case Neste
Vastuullisuusjohtaja Pekka Tuovinen, Neste Oil

14.20 Tauko

14.40 Miksi puu on yhä suositumpi raaka-aine?
Pääsihteeri Auvo Kaivola, PEFC Suomi – Suomen Metsäsertifiointi ry

15.10 Kokemukset metsäsertifioinnista – Case Isku
Kehityspäällikkö Kari Soljamo, Isku Interior Oy

15.30 Vastuullisuusnäkökulman hyödyntäminen meijeriteollisuuden kilpailuetuna – Case Valio
Edunvalvontajohtaja Ilkka Pohjamo, Valio

15.45 Keskustelupaneeli: Miten rakentaa yhteistyötä ja eväät suomalaisen ruokaketjun arvonluontiin?

16.30 Yhteenveto ja päätös

Seminaarin järjestää Ruokatieto Yhdistys ry yhteistyössä Kemianteollisuus ry:n, PEFC Suomi – Suomen Metsäsertifiointi ry:n ja Motivan TUORE -osaamisverkoston kanssa.  Seminaarin puheenjohtajana toimii FL Riitta Lempiäinen.

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Tiina Lampisjärvi, Ruokatieto
tiina.lampisjarvi@ruokatieto.fi
p. 040 7222424.