PEFC forest certification week

PEFC-viikko kokoaa metsäsertifioinnin ja kestävyyden asiantuntijat ympäri maailman Helsinkiin 13.-17. marraskuuta 2017.  Tapahtumaviikko sisältää ohjelmaa PEFC:n jäsenorganisaatioiden edustajille ja kaikille metsien kestävästä käytöstä kiinnostuneille.

Kaikille avoimessa sidosryhmätapahtumassa (16.-17.11.) perehdytään uusien teknologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin kestävään metsänhoitoon perustuvan hyvinvoinnin rakentamisessa. Kaksipäiväinen tapahtuma tuo yhteen metsien kestävyyden toimijat, johtavat teknologiatarjoajat ja innovaattorit metsäsertifiointia yhä paremmin tukevien ratkaisujen luomiseksi ja käyttöön ottamiseksi.

Torstain (16.11.) seminaarissa tarkastellaan kehittyneitä teknologioita metsävarojen kartoituksessa ja seurannassa, metsänhoidon toteutuksessa sekä metsien monikäyttöä ja tuotteiden arvoketjuja koskevassa keskustelussa eri sidosryhmien välillä.
Perjantain (17.11.) vierailulla keskustelua metsien monista mahdollisuuksista ja puun materiaalitehokkaasta käytöstä jatketaan metsäkohteissa ja tehdasympäristössä.

Tutustu tapahtuman koko ohjelmaan täältä.

Ilmoittautuminen sidosryhmätilaisuuteen

Alkuviikon ohjelma on rajoitettu pelkästään PEFC:n jäsenorganisaatioiden edustajille, mutta loppuviikon sidosryhmätilaisuuteen ja vierailulle ovat tervetulleita kaikki metsien kestävyydestä kiinnostuneet.

Ilmoittautua voi pelkästään torstain seminaariin (Stakeholder Dialogue, hinta 100€) tai seminaariin sekä perjantain vierailuun (Stakeholder Dialogue Pass, hinta 200€). Vierailun hintaan sisältyy hotelliyöpyminen Helsingin ulkopuolella.

Huomaa, että osallistumismaksuihin sisältyy mahdollisuus osallistua keskiviikko-illan tervetulotilaisuuteen.

Lisätietoja PEFC-viikosta kansainväliseltä tapahtumasivustolta.

                        

Mukana toteuttamassa PEFC-viikkoa: