PEFC Forest Certification Week

PEFC-viikko kokoaa metsäsertifioinnin ja kestävyyden asiantuntijat ympäri maailman Helsinkiin 13.-17. marraskuuta 2017. Tapahtumaviikko sisältää ohjelmaa PEFC:n jäsenorganisaatioiden edustajille ja kaikille metsien kestävästä käytöstä kiinnostuneille.

Loppuviikon sidosryhmätapahtumassa perehdytään uusien teknologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin kestävään metsänhoitoon perustuvan hyvinvoinnin rakentamisessa. Kaksipäiväinen tapahtuma tuo yhteen metsien kestävyyden toimijat, johtavat teknologiatarjoajat ja innovaattorit metsäsertifiointia yhä paremmin tukevien ratkaisujen luomiseksi ja käyttöön ottamiseksi.

Torstain (16.11.) seminaarissa tarkastellaan kehittyneitä teknologioita metsävarojen kartoituksessa ja seurannassa, metsänhoidon toteutuksessa sekä metsien monikäyttöä ja tuotteiden arvoketjuja koskevassa keskustelussa eri sidosryhmien välillä. Perjantain (17.11.) vierailulla keskustelua metsien monista mahdollisuuksista ja puun materiaalitehokkaasta käytöstä jatketaan metsäkohteissa ja tehdasympäristössä.

Tapahtuma on osa kansainvälistä PEFC-yleiskokousviikkoa, joka pidetään ensimmäistä kertaa Suomessa. Alkuviikon ohjelma on rajoitettu PEFC:n jäsenorganisaatioiden edustajille, joita saapuu jopa 50 maasta. Tapahtuma on osa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden virallista ohjelmaa.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja PEFC-viikosta kansainväliseltä tapahtumasivustolta.