Nuku yö ulkona

PEFC haastaa yhteistyössä Suomen Ladun kanssa kaikki nukkumaan yönsä ulkona 17. kesäkuuta 2017. Yöpyä voi missä vain, yksin tai yhdessä, metsässä tai parvekkeella – tärkeintä on nauttia luonnosta ja jokamiehenoikeuksista.

Vastaa Nuku yö ulkona-haasteeseen majoittumalla maksuttomassa PEFC-metsähotellissa Nuuksion kansallispuistossa. Hotellin läheisyydestä löydät metsäravintolan, telttasaunan sekä runsaasti erähenkistä ja liikunnallista ohjelmaa, vaikka ei paikalla yöpyisikään.

Tällä hetkellä PEFC-metsähotelli on täyteen varattu, mutta jonottamalla paikkoja saattaa vielä vapautua. Varausjärjestelmään täältä.

Voita yö Nuuksion PEFC-metsähotellissa!

Ota valokuva luontoretkestäsi ja jaa se sosiaalisessa mediassa tunnisteella #luontogram. Voit voittaa sinulle ja perheellesi tai kavereillesi elämyksellisen yöpymisen illallisineen PEFC-metsähotellissa Nuuksion kansallispuistossa. Kolme parasta kuvaajaa palkitaan.

Kilpailuun voi osallistua Maailman ympäristöpäivään 5. kesäkuuta 2017 saakka, jonka jälkeen lähetettyjä valokuvia ei enää huomioida kilpailussa.

Löydät meidät Facebookista, Instagramista ja Twitteristä.

Siirry kilpailusivustolle.